29.03.2024

У селі Боратин, на Волині, створили найбільшу карту України з вишитих рушників

25 серпня 2019 року, на Волині, у селі Боратин Луцького р-ну, в рамках проведення ІІ-го сільського фестивалю офіційний представник і експерт Національного проекту “Книга рекордів України”, заслужений діяч мистецтв України Віталій Іваницький зафіксував новий рекорд України.

ЖИТЕЛІ 12 СІЛ БОРАТИНСЬКОЇ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ВПЕРШЕ В НАШІЙ ДЕРЖАВІ ЗА ДОПОМОГОЮ УКРАЇНСЬКИХ ВИШИТИХ РУШНИКІВ СПІЛЬНО СТВОРИЛИ НАЙБІЛЬШУ КАРТУ УКРАЇНИ.

У цій масовій акції з метою пошанування українського вишитого рушника, поширення ідей цілісності українських кордонів, єдності української держави взяли участь 970 мешканців об’єднаної територіальної громади, від найменших дітей до людей похилого віку.

Диплом від “Книги рекордів України”, що засвідчує факт реєстрації досягнення як рекорду України, було вручено Голові Боратинської об’єднаної територіальної громади Сергію Яручику, який зазначив: “Участь жителів дванадцяти сіл в підготовці і реалізації встановлення рекорду є запорукою згуртованості усіх мешканців об’єднаної територіальної громади і свідченням патріотизму та єднання в нашій Незалежній Україні.”

%d bloggers like this: