28.03.2024

Українки Лідія Гунько та Ольга Лящук встановили два нові рекорди, які увійшли в «Книгу рекордів України»

Оля і Ліда – найсильніші жінки світу. Цього річ вони довели це на найпрестижнішому конкурсі силачів «Арнольд Класік», організований Арнольдом Шварценеґґером у США. На встановлення рекордів у столичний парк імені Пушкіна прийшло подивитись кілька сотень чоловіків. Дехто навіть наважився помірятися з ними силою.

За словами тренера дівчат Михайла Герашкевича, його учениці створили те, що ще ніхто ніколи не зміг зробити в Україні до них. Спочатку Лідія Гунько побила свій рекорд в підніманні богатирської гантелі. Тепер рекордом України для дівчат є результат – 63 кг. А потім Лідія Гунько разом з Ольгою Лящук побили свій же рекорд – змогли перенести надважкі носилки з вантажем загальною вагою в 502 кг (!!!) на відстань 2.5м.

«Я вдячний моїй родині за те, що отримую вдома сили, яких мені вистачає на всі звершення. Ми вдячні ДСНС м.Києва (25 год) за прекрасні умови для наших тренувань. Величезне спасибі всім представникам ЗМІ, які знайшли натхнення розділити з нами наші спортивні досягнення і розповісти про них всьому світу. Спасибі всім нашим дорогим друзям, хто не покидає нас навіть в хвилини успіху. Спасибі «Книзі рекордів України», велике людське спасибі! Спасибі моєму приголомшливому Другу Vidas Blekaitis, який скасував всі свої справи і прилетів з Литви допомогти нам! І не тільки допоміг, але ще і показав свою чудову спортивну форму на радість усім гостям» – поділився враження Михайло Герашкевич.

%d bloggers like this: