28.03.2024

В Україні виготовили рекордний за розмірами герб Ялти

7 квітня у велике свято Благовіщення у Будинку культури селища Ялта, що на Донеччині, відбувся звітний концерт художньої самодіяльності, під час якого встановлено новий рекорд України. З місцевого природнього матеріалу піска та мушлі жителі населеного пункту виготовили рекордний за розмірами  Герб селища Ялта – 2 метри в ширину та 2,5 метри у висоту.

До цієї цікавої та кропіткої праці було залучено увесь колектив Будинку культури та дітей-учасників усіх творчих гуртків закладу. З самого початку ідеї та на протязі усієї роботи (збирання піску та мушлі на березі Азовського моря) та втілення в реальність задуму, усі приймали участь з великим азартом та терпінням. Тому результат не змусив себе довго чекати – все вийшло і задум вдалося реалізувати на відмінно.

Усі запрошені на свято були дуже задоволені та здивовані, що з простих матеріалів, які просто лежать на морі можна зробити такий шедевр. Малі й дорослі фотографувалися, дарували один одному посмішки та відчували себе щасливими.

За словами організаторів, мета цього рекорду – популяризація рідного селища Ялта, яке знаходиться на узбережжі Азовського моря та залучення до відпочинку туристів, бо саме Азовське море є лікувальним та найтеплішим у світі.

Новий рекорд зафіксований представниками Національного проекту «Книга рекордів України». Організатори рекорду нагородженні офіційним дипломом рекордсменів.

%d bloggers like this: