28.03.2024

На фестивалі трансформаційних ігор «Happу Time» зареєстровано новий рекорд України

16 лютого 2019 року в м.Києві під час проведення третього Міжнародного фестивалю трансформаційних ігор «Happу Time» (організатори Костянтин Галюк та Світлана Ірхіна), присвяченого розвитку особистості, коучинговим, психологічним, трансформаційним, діловим та бізнес іграм  було зафіксовано новий рекорд України, а саме:

  • за один день фестивалю на одній локації було проведено 160 трансформаційних ігор (4 лінійки по 40 ігор).
  • в залі було встановлено 40 ігрових столів, за якими грали одночасно 470 осіб. Кожні 90 хв. за столами змінювались тренери (майстри) та розпочиналася нова гра.
  • Каталог трансформаційних ігор – друковане видання, в якому відображена найбільша кількість трансформаційних ігор, авторів та ведучих, одночасно представлених на одній локації.

107 майстрів (авторів та ведучих) ігор з п’яти країн світу (Україна, Білорусь, Молдова, Латвія, Казахстан) та шістнадцяти міст України в новому форматі фестивалю «Гра у грі» надали можливість учасникам заходу ефективно опрацювати свої запити із різних напрямків життя. В залі були присутні організатори подібних заходів із інших міст та країн, які схвалили впровадження організаторами «Happу Time» нового формату проведення фестивалю.

Настрій гри, розвитку та самопізнання, багато конкурсів, подарунків та призів, якісний нетворкінг, яскрава фотозона – все це сповнювало атмосферу цілий день. Основна мета фестивалю – популяризація ігропрактики в соціумі, сфері освіти, роботи з персоналом, інформування професійного співтовариства ігропрактиків про створення нових ігор, можливість широко заявити про свою творчість, обрати гру для використання в якості професійного інструменту в діяльності.

На фестивалі був представлений Каталог трансформаційних ігор – єдиний інноваційний міжнародний реєстр, з коротким викладом систематизованих відомостей про трансформаційні ігри, їх авторів та ведучих (автор Світлана Ірхіна, кандидат психологічних наук). Рішенням Вченої ради ІПФ НПУ ім.М.П.Драгоманова (протокол №3 от 28.11.2018) Каталог трансформаційних ігор рекомендований до видання та використання у професійній діяльності психологів, коучів, соціальних працівників, вчителів, викладачів.

Велика зацікавленість Фестивалем «Happу Time», як проектом, є і в Україні і за її межами. Про що свідчать численні відгуки учасників фестивалю, ігропрактиків, представників освіти, бізнесу та великий інтерес ЗМІ.

В рамках фестивалю майстри (автори та ведучі) представили наступні трансформаційні ігри – завантажити список.

 

%d bloggers like this: