28.03.2024

На Фестивалі Св.Миколая в Чигирині виготовили найбільшу в Україні різдвяну зорю із глазурованого печива

Фестиваль Святого Миколая відбувся у Чигирині 15-16 грудня. Дійство зібрало у першій козацькій столиці тисячі гостей з усієї України та запам’яталося цілою плеядою яскравих заходів.

Зокрема, тут відбулась святкова хода «Парад зірок Святого Миколая», Всеукраїнський конкурс міні-мюзиклів, щорічна церемонія нагородження за значний внесок у розвиток руху добродійництва в Україні – «Зліт сучасних Чудотворців».

15 грудня запам’яталось ще й встановленням Рекорду України! Спільно з торговою маркою «Домашнє Свято» організатори створили велетенську різдвяну зорю із глазурованого печива.

– На території фестивалю було встановлено конструкцію шириною два та висотою також два метри. Тут впродовж дня працювали кваліфіковані майстри. Як результат – з глазурованого печива було створено різдвяну зорю. На сьогодні вона є найбільшою різдвяною їстівною зорею в Україні, – констатувала представник Книги рекордів України Любов Рубан.

Як відзначила ініціатор фестивалю, голова благодійного фонду «ВІРА. НАДІЯ. ЛЮБОВ» Наталія Колодницька, за час існування Фестиваль Святого Миколая встановив вже два Рекорди України у Чигирині. Цьогорічну ініціативу з радістю підтримала компанія ТОВ «Петрус-Кондитер» та торгова марка «Домашнє Свято».

%d bloggers like this: