28.03.2024

Хмельницькі школярі виготовили рекордну кількість вітальних відкриток

5664 новорічно-різдвяних відкриток для захисників України виготовили діти хмельницьких шкіл, ліцеїв і гімназій. Досягнення зафіксоване та внесене до реєстру Національного проекту Книга рекордів України.

Рекордсменів, а також міського голову Хмельницька Олександра Симчишина та департамент освіти та науки Хмельницької міської ради, які підтримала ініціативу дітей, привітали дипломами представники Книги рекордів України Ганна Крисюк та Аліна Скоморохова.

Офіційне привітання і нагородження дипломами рекордсменів відбулось під час проведення всеукраїнського жіночого форуму жінок Хмельниччини, участь в якому взяло понад 400 жінок з різних куточків України.

За словами генерального директора книги рекордів України Ганни Крисюк, даний рекорд зачіпає за живе усіх: Ми впевнені, що ці дитячі відкритки та подарунки будуть для хлопців на передовій приємною несподіванкою і мотивацією боротися та перемагати.

Найбільшу кількість вітальних відкриток з подарунками виготовила Хмельницька гімназія №1 імені Красицького, за що отримала окремі слова вдячності і подяку від організатора форуму.

%d bloggers like this: