28.03.2024

Україна дивує світ новими рекордами

146 світлових сцен в одному номері «потягнули» на рекорд України

Співачка Оля Полякова у своїй шоу-програмі Polyakova-style використала 146 світлових сцен в одному номері, завдяки чому потрапила в Книгу рекордів України.

Попередньо Оля Полякова повідомляла, що під час виступів будуть задіяні 80 тонн обладнання, 360 м2 екранів і 20 артистів. На стадії підготовки нової програми співачка вже попала до Книги рекордів України за використання 146-ти світлових сцен в одному номері. Повідомлялося, що під час концерту Полякова змінить 11 унікальних вбрань, створених вручну. На костюми Полякової дизайнер Анна Бублик витратила 1250 метрів тканини, 20 тисяч каменів, 10 кг пайєток. Виконавиця також показала 6 нових головних уборів, створених Patoka Studio. Одна із новинок важить рекордні 17 кг.

160 осіб виконали відому українську пісню «Червона рута»

Під час проведення корпоративного тимбілдингу  працівники компанії провели корпоративний вокально-інструментальний флеш-моб з використанням українських народних інструментів – трембіти, сопілки, барабани та ін. Під акомпанемент народних інструментів рекордною для такого заходу кількістю учасників виконано відому українську пісню «Червона рута».

Представники Книги ректорів України Ганна Крисюк та Іван Яжинський подякували рекордсменам за популяризацію української пісні та оголосили результати нового рекорду.

Отож, загальна кількість учасників рекорду – 160 осіб.

За сприяння у встановленні нового рекорду України дипломом Національного проекту «Книга рекордів України» також нагороджена івент-агенція «Art of MICE».

Найбільший глянцевий журнал розміром понад 2,5 м

У столиці України представники Книги рекордів України Ганна Крисюк, Олег Іваненко та Ігор Підчібій зафіксували новий рекорд України. Найбільшою конструкцією періодичного видання стала конструкція глянцевого журналу «PROMAN Ukraine». Розміри конструкції – 2.7 метри на 1.8 метри. Рекорд встановлено у категорії «Масові заходи та розміри».

Диплом від представників Книги рекордів України отримували засновники чоловічого глянцевого журналу преміум класу «PROMAN Ukraine» Іван Данкович, Дмитро Кавелашвілі і Святослав Суходольський.

Зачіска у вигляді Ейфелевої вежі

12 квітня 2011 року українські перукарі зробили найвищу зачіску у світі у вигляді Ейфелевої вежі. Зачіска вражає своїми розмірами. Для роботи використали 250 м тоненьких кісок і 100 м ажурних кіс з натурального волосся. Вага зачіски становила 10 кг, а висота – 7 м.

800 людей, поїдаючи пончики, встановили рекорд України

26 грудня 2017 року у Києві встановили новий рекорд України у категорії “Масові заходи”: масове поїдання ханукальних пончиків, на честь святкування Хануки. Кількість учасників 800 осіб. Представники книги рекордів Олег Іваненко, Ганна Крисюк та Ігор Підчібій зафіксували рекорд та привітали ініціаторів. Захід відкрив Надзвичайний та Повноважний посол Держави Ізраїль в Україні Еліав Бєлоцерковські.

%d bloggers like this: