28.03.2024

У Артеку діти встановили рекорд України

З ініціативи ГО «Промінь Київ» та на запрошення МДЦ «Артек» в Артеку організували дитяче свято мрій і талантів, де кожна дитина долучилась до встановлення нового рекорду Украіни в категорії «масові заходи та розміри» – найбільша кількість дитячих ручок в синьо-жовтих кольорах з написами мрій на карті України.

Кількість учасників: 507дітей, розміри карти 3 на 6 метри. Суть рекорду полягала у виставленні відбитків дитячих долоньок і написів на них своїх мрій. Кілька мрій дітей організатори пообіцяли втілити в життя.

Фіксацію рекорду та підрахунки проводили представники книги рекордів України Ганна Крисюк та Олег Іваненко.

«Сьогодні всі заходи, які проводять діти заради миру і консолідації світу довкола теми миру в Україні, є вкрай важливі і ми радо підтримаємо такі ініціативи, а якщо це ще і сприяє втіленню дитячих мрій у життя, то готові самі долучатися до таких проектів і допомагати» – поділився враженнями Олег Іваненко.

Впродовж свята для дітей виступали художні колективи з Артеку, а також привітати юних рекордсменів завітав ведучий «Нового каналу» та мега позитивний актор Костя Рікі, який разом з дітками співав пісень та провів для них майстер-клас.

Ініціатор рекорду, голова «Промінь Київ» Тетяна Турпак подякувала дітям за встановлення рекорду, а також висловила слова вдячності за постійну підтримку соціальних проектів засновнику «Промінь Україна» Дмитру Банаху, салону SAN MARCO за гарні, якісні фарби, БФ «К Сердцу» за надану канцелярію, ведучому «Нового» каналу, мегапозитивному актору Кості Рікі за майстер-клас для дітей, за подаровані дітям емоціі, журналу «Бізнес Woman» та «Світовому Українству» за інформаційну підтримку проектів.

Співпраця ГО «Промінь Київ» з Артеком продовжується і незабаром організатори пообіцяли запросити всіх на нові проекти і заходи, які будуть реалізовуватись знову ж таки спільно.

%d bloggers like this: